Info

Vauhdittamo

Vauhdittamo on uudenlainen matalan kynnyksen palvelupiste, jossa työnantajat ja työtä hakevat pääsevät kohtaamaan toisensa. Asiakkaitamme ovat työnantajat ja 30 vuotta täyttäneet työtä etsivät lahtelaiset. Rekrytointitapahtumien sekä räätälöityjen ratkaisujen kautta löytyy hyvää työtä ja työlle osaava ja motivoitunut tekijä. Vauhdittamo ESR –hanketta rahoittaa Lahden kaupungin työllisyyspalvelut sekä Hämeen ELY-keskus.

Lataa Vauhdittamon esite tästä linkistä.

 

lahtiely

Ajankohtaista Vauhdittamossa

julkaistu 25.3.2019

Valmet

Autotehtaan sankariksi?

Valmet Automotiven rekrytilaisuus Vauhdittamossa keskiviikkona 27.3.2019 klo 14-17

Valmet Automotiven Uudenkaupungin tehtaan väki rantautuu Lahteen jututtamaan tulevia autonrakentajia.

julkaistu 22.3.2019
Voit tulla Lahden kaupungin opettajien, koulunkäyntiavustajien, lastentarhanopettajien ja lastenhoitajien lyhytaikaisten sijaisuuksien työhaastatteluun Vauhdittamoon tai Ohjaamoon. Tervetuloa haastatteluun valmiit ammattilaiset, alanopiskelijat tai muuten alan monipuolisista töistä kiinnostuneet! Lue lisää!
julkaistu 21.3.2019

Tiistai3

Tiistairekry tulee taas 9.4.2019 klo 15-17 Fellmanniassa. Jo kolmannen kerran järjestettävä TIISTAIREKRY on nyt entistäkin isompi ja tarjolla yli sata avointa työpaikkaa!

julkaistu 15.3.2019
Valmet Automotiven Uudenkaupungin tehtaan väki rantautuu Lahteen jututtamaan tulevia autonrakentajia keskiviikkona 27.3.2019 klo 14-17. Vauhdittamon tilaisuudessa pääset keskustelemaan tehtaan edustajan kanssa yksityiskohdista. Lue lisää klikkaamalla otsikkoa tai vieraile www.autotehtaansankarit.fi!
julkaistu 7.3.2019
Työllistämiseen liittyvät hankkeet ja yhdistykset tajoavat eteenpäin menemisen mahdollisuuksia sinulle - jolla on palkkatukioikeus - joka haluat työkokeilun avulla tehdä paluun työelämään tai kokeilla uutta alaa. Tule juttelemaan mahdollisuuksistasi! Seuraavat hanketreffit 14.3. klo 13-15