Info Vipuvoimaa Eu:lta, ELY-keskus mobiili Vipuvoimaa Eu:lta, ELY-keskus

Vauhdittamo

Vauhdittamo on uudenlainen matalan kynnyksen palvelupiste, jossa työnantajat ja työtä hakevat pääsevät kohtaamaan toisensa. Asiakkaitamme ovat työnantajat ja 30 vuotta täyttäneet työtä etsivät lahtelaiset. Rekrytointitapahtumien sekä räätälöityjen ratkaisujen kautta löytyy hyvää työtä ja työlle osaava ja motivoitunut tekijä. Vauhdittamo ESR –hanketta rahoittaa Lahden kaupungin työllisyyspalvelut sekä Hämeen ELY-keskus.

Yhteistyökumppani: Haluatko saada Vauhdittamolta uutiskirjeen? Laita pyyntö osoitteeseen vauhdittamo[at]lahti.fi

lahtiely

Ajankohtaista Vauhdittamossa

julkaistu 21.9.2020

Vauhdittamon palvelupiste Palvelutorilla on avoinna maanantaista torstaihin klo 10-15.

Tällä hetkellä viikko-ohjelma vaihtelee, joten päivitämme viikkolukkarin nettisivuillemme viikoittain www.vauhdittamolahti.fi

 

Tule käymään tai ota yhteyttä!

044 416 4886, vauhdittamo@lahti.fi

julkaistu 7.9.2020

Nyt on tullut aika! Muuttolaatikot ovat tyhjentyneet vauhdilla ja kalusteet soviteltu paikoilleen. Vauhdittamon uusi palvelupiste avautuu keskiviikkona 9.9.2020 klo 10 Palvelutorilla Kauppakeskus Trion 2. kerroksessa.

Palvelupiste on avoinna ma-to klo 10-15.

 

Tavoitat meidät myös puhelimitse tai sähköpostitse:

044 416 4886 / vauhdittamo@lahti.fi / www.vauhdittamolahti.fi

julkaistu 31.8.2020

Muuttolaatikoita siirrellään! Kesän alussa varastoiduista kalusteista pyyhitään vihdoin pölyt ja uusi uljas palvelupiste Palvelutorilla alkaa muotoutua.

Tämän viikon (vko 36) Vauhdittamo siis keskittyy pääasiassa muuttopuuhiin ja uuden rakentamiseen. Tällä viikolla ei siis ole Vauhdittamo pop upia. Olemme kuitenkin tavoitettavissa etäyhteyksin.

Olkaahan kuulolla! Kerromme pian lisää!

julkaistu 6.8.2020

Kesäloma on nyt vietetty ja Vauhdittamo palaa kesätauolta!

Vauhdittamon uusi palvelupiste avautuu Palvelutorin läheisyyteen kauppakeskus Trioon tämänhetkisen tiedon mukaan syyskuun aikana.

julkaistu 12.6.2020

Vauhdittamon työntekijät kirmaavat kesälaitumille ihan pian. Myös somekanavamme hiljenevät kesätauon ajaksi. Uusi uljas Vauhdittamo avautuu elo-syyskuussa, muista pysyä kanavalla 👌

Lempeitä kesätuulia ja aurinkoenergiaa!