Vauhdittamo Vipuvoimaa Eu:lta, ELY-keskus mobiili Vipuvoimaa Eu:lta, ELY-keskus

Vauhdittamon alkuvuoden 2020 tärpit!

2.1.2020

Hyvää alkanutta vuotta. Vauhdittamo jatkaa työtään kaupunkilaisten auttamiseksi töihin ja opiskelemaan! Alla pari tärppiä jo tammikuulle:

 

1. Kasvatus- ja opetusalan sijaisuushaastattelut jatkuvat Vauhdittamossa ja Ohjaamossa. Vuoden ensimmäinen haastattelupäivä on 14.1. Liitteenä on mainos, jossa kerrotaan tarkemmat toimintaohjeet ja aikataulut.

 

opka

 

2. Hankkeiden minimessut perjantaina 24.1. klo 9-11 Vauhdittamossa. Minimessut järjestetään yhteistyössä Ohjaamon kanssa, tällä kertaa messuillaan Vauhdittamon tiloissa. Hanketoimija / koulutus-, valmennus- ja työllisyyspalveluita tarjoava taho - lähde mukaan! Tule esittelemään omaa toimintaasi, verkostoitumaan ja oppimaan uutta. Ilmoittautumiset (17.1. mennessä) ja lisätietoja: vauhdittamo@lahti.fi / 044 416 4886.

 

minim

 

3.  Vartissa töihin keskiviikkona 15.1.2020 klo 15-17 Ohjaamossa! Vartissa töihin henkilöstövuokrauksen kautta! -tapahtuma Ohjaamolla
Tutustu työnantajiin ja avoimiin työpaikkoihin etukäteen, tule Ohjaamolle päivitetyn CV:n kanssa ja pääset suoraan työhaastatteluun! 

 

vt

 

 

  

 

Vauhdittamo