Vauhdittamo

Työvoimakoulutuksia korkeakoulutetuille Lahdessa

13.8.2019

Korkeakoulutetuille työnhakijoille haettavissa Kiertotalouden asiantuntija F.E.C. sekä Digitaalinen markkinointi ja myynti F.E.C. -koulutukset. Kun motivaatiota ja kiinnostusta löytyy, niin näihin on mahdollisuus hakea useamman alan pohjakoulutuksella! Lisäksi muita koulutuksia on tällä hetkellä tarjolla n. 30.

 

Kiertotalouden asiantuntija F.E.C (nro 686282)

”Kiertotalouden asiantuntija” F.E.C -Further Educated with Companies -koulutus on suunnattu Hämeen alueen työttömille ja työttömyysuhan alaisille korkeakoulutetuille työnhakijoille, joilla on aikaisempaa kokemusta ympäristöalan tehtävistä ja/tai vahvaa kiinnostusta oman osaamisen soveltamiseen ympäristöalalla ja kestävän kehityksen edistämisen parissa sekä riittävä asiantuntijuus työjaksopaikassa suoritettavan työjakson toteuttamiseen. Soveltuva koulutustausta on esimerkiksi tekninen, luonnontieteellinen, ympäristötieteellinen, kaupallinen tai yhteiskuntatieteellinen.

Digitaalinen markkinointi ja myynti F.E.C-koulutus (nro 685642)

Digitaalinen markkinointi ja myynti F.E.C-koulutus on suunnattu sinulle, joka haluat päivittää digitaalisen markkinoinnin ja myynnin osaamistasi. Koulutus soveltuu kaupallisen tai teknillisen tutkinnon (amk/kk) suorittaneille sekä alempia tutkintoja suorittaneille työkokemuksen kautta pätevöityneille työnhakijoille. Soveltuvia ovat myös esimerkiksi viestintään tai informaatioteknologiaan painottuvat tutkinnot. Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutuksen tavoitteena on työpaikka ja osaamisen kehittyminen.

 

TE-palvelut