Vauhdittamo Vipuvoimaa Eu:lta, ELY-keskus mobiili Vipuvoimaa Eu:lta, ELY-keskus

Seuraava Verkossa töihin -rekrytapahtuma ke 28.10. klo 14 - Eezy VMP

21.10.2020

Ensimmäinen Verkossa töihin -tapahtuma keräsi linjoille yli 30 kuulijaa. Seuraava tapahtuma järjestetään keskiviikkona 28.10. klo 14. Työnantajana on tällä kertaa Eezy VMP, jolla on tarjolla monipuolisesti erilaisia tehtäviä mm. tuotantotyöntekijöitä puuteollisuuteen ja elintarvikealalle, ruokapalvelutyöntekijöitä, tiskareita, laitoshuoltajia ja toimitilasiivoojia.

Tapahtumaan on helppoa ja turvallista osallistua. Verkossa töihin on kaikille avoin rekrytointitapahtuma.  Tervetuloa taas ensi viikolla linjoille!

 

Linjoilla on joka kerta eri yritys esittelemässä avoinna olevia työtehtäviä. Esittelyn jälkeen kiinnostuneita pyydetään lähettämään rekrytoijalle CV sähköpostitse ja rekrytoija haastattelee kaikki CV:n lähettäneet puhelimitse. Osallistumiseen tarvitset tietokoneen, tabletin tai puhelimen sekä internet -yhteyden.

 

Ilmoittautuminen: Sähköpostitse Ohjaamo Lahti ohjaamo.lahti@lahti.fi tai Vauhdittamo vauhdittamo@lahti.fi. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiin tapahtuman liittymislinkin (Teams).

Tulevat Verkossa töihin -tapahtumat: Keskiviikkoisin 28.10., 11.11., 25.11. ja 9.12. klo14.00

Mukana olevat yritykset ja työpaikat: Julkaistaan Ohjaamon ja Vauhdittamon kotisivujen viikkokalentereissa sekä some -kanavissa.

Verkossa töihin eezy

Vauhdittamo