Vauhdittamo

Rekrykoulutus ammattilaiseksi Hämeenmaahan, kauppaan tai ravintolaan

2.7.2018

Hämeen TE-toimisto järjestää yhteistyössä Osuuskauppa Hämeenmaan ja Amiedun kanssa RekryKoulutuksen, jonka tarkoituksena on kouluttaa henkilöitä Hämeenmaan kaupan ja ravintolan eri tehtäviin. Haemme RekryKoulutuksen kautta myyjiä, Sale, S-market ja Prisma ketjuihin sekä keittiö- ja ravintolatehtävistä kiinnostuneita työntekijöitä ABC liikennemyymälöihin sekä Prismojen ravintolamaailmoihin Lahden ja lähikuntien alueella. Prisman ravintolamaailmaan kuuluvat PizzaBuffa, Prisma Cafe ja Hesburger -ravintolat.

Koulutuksesta järjestetään INFO- tilaisuus ti 14.08.2018 klo 13 Hämeen TE-toimiston Lahden toimipaikassa, Kirkkokatu 12, toinen kerros. Paikalla työnantajan ja kouluttajan edustajat. Tervetuloa!

Haluaisitko työskennellä osana tiimiä, jossa asiakaspalvelu, persoonallisuus ja kehittyvä ammattitaito ovat avainsanoja? Tule oppimaan alan ammattilaiseksi. 
Koulutus on tarkoitettu henkilöille jotka haluavat tulevaisuudessa toimia osuuskauppa Hämeenmaassa myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä. 

Koulutukseen hakijoilta edellytetään asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja, koulutukseen sitoutumista, halukkuutta työskennellä erilaisissa myyjän tai ravintolatyöntekijän työtehtävissä sekä valmiutta joustaviin työaikoihin työssäoppimispaikan luonteen ja aukioloajan mukaan.
Aikaisempi kaupan tai ravintola-alan työkokemus on eduksi mutta ei välttämätöntä.

Koulutus toteutetaan 17.9.2018 - 21.12.2018 ja alkaa 3 päivän kartoitusjaksolla johon valitaan 35 hakijaa. Varsinaiseen koulutukseen pääsee 25 henkilöä. 

Koulutuksen sisältö: (lähiopetusta 23 pv)
- kartoitusjakso (3pv) 
- asiakaspalvelu- ja myyntitaidot 
- kaupan ja ravintola-alan yritystoiminta tuntemus
- kannattavuus 
- valikoima ja tuotetuntemus 
- ergonomia ja työturvallisuus 
- ICT-taidot 
- työhyvinvointi
- alan lainsäädännön tuntemus 
- hygienia- ja alkoholipassit 
- työssäoppiminen
 Työssäoppimista on 47 päivää, joka toteutetaan Hämeenmaan eri toimipisteissä.


Market-puolen koulutus

Haemme RekryKoulutuksen kautta myyjiä, Sale, S-market ja Prisma-ketjuihin Lahden ja lähikuntien alueelle. 

Kolmen kuukauden koulutusjakson jälkeen voit työllistyä osa-aikaiseen työsuhteeseen n. 20 h/vko. Tämän lisäksi voit halutessasi ottaa lisätöitä vastaan muista Hämeenmaan toimipaikoista. 

Pidät market-kaupassa toistuvista rutiineista, mutta pystyt mukautumaan myös arjen muuttuviin tilanteisiin. Olet tiimityöskentelijä ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Hymy tulee sinulta luonnostaan ja asenteesi on positiivinen. Nautit tekemisen meiningistä ja vaihtelevista työpäivistä. Pidät fyysisestä työstä ja sinulta löytyy tarvittaessa joustavuutta muuttuvissa tilanteissa. 

Tarjoamme sinulle: 
- mahdollisuuden päästä osaksi mukavaa työtiimiä 
- kehittymismahdollisuudet Osuuskauppa Hämeenmaassa - kattavat Hämeenmaan sekä S-ryhmän henkilöstöedut. 


Mara-puolen koulutus 

Haemme RekryKoulutuksen kautta keittiö- ja ravintolatehtävistä kiinnostuneita työntekijöitä ABC-liikennemyymälöihin sekä Prismojen ravintolamaailmoihin Lahden ja lähikuntien alueella. Prisman ravintolamaailmaan kuuluvat PizzaBuffa, Prisma Cafe ja Hesburger -ravintolat. 

Kolmen kuukauden koulutusjakson jälkeen voit työllistyä osa-aikaiseen työsuhteeseen n. 20-30 h/vko.
Tämän lisäksi voit halutessasi ottaa lisätöitä vastaan muista Hämeenmaan toimipaikoista 

Pidät monipuolisista ja haasteellisista tehtävistä ja tartut mielelläsi erilaisiin ravintolan työtehtäviin. Olet tiimityöskentelijä ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Sinulla on reipas ote työhön ja hymy tulee sinulta luonnostaan. Olet oma-aloitteinen ja sinulla on positiivinen palveluasenne. Nautit tekemisen meiningistä ja vaihtelevista työpäivistä. 

Pidät fyysisestä työstä ja sinulta löytyy tarvittaessa joustavuutta muuttuvissa tilanteissa. 

Tarjoamme Sinulle: 
-monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän 
-uudistuvan ja vastuullisen työnantajan 
-mukavan työympäristön ja työkaverit 
-kattavat Hämeenmaan ja S-ryhmän henkilöstöedut, joista uusimpana S-ryhmän ravintoloiden ja ABC-liikennemyymälöiden kaikista ruoka- ja juomatuotteista saatava -25% alennus.

Lisätietoja työstä antaa HR-asiantuntija
- 9.7. klo 13-15 ja 25.7. klo 9-11 Anne Räsänen, anne.m.rasanen@sok.fi
- 7.8. klo 13-15 ja 14.8. klo 9-11 HR-asiantuntija Silja Lautala, silja.lautala@sok.fi

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä antaa
- 13.7 saakka Liisa Kasurinen liisa.kasurinen@amiedu.fi +358 40 197 9596
- 14.7-27.7 Hans Tikkanen hans.tikkanen@amiedu.fi 020 7461496
- 30.7 jälkeen Esko Mertaniemi esko.mertaniemi@amiedu.fi +358 40 8237707

Hakeminen: Täytä sähköinen hakemus huolella, sillä se on samalla työpaikkahakemus. Kiinnitä erityistä huomiota perusteluihin ja oman motivaatiosi kuvaamiseen.

Koulutukseen valinta tapahtuu hakemusten ja henkilökohtaisen haastattelun perusteella. Haastattelussa on mukana työnantajan, kouluttajan ja työhallinnon edustajat. 

Haastattelut pidetään tiistaina 28.08.2018.
Paikka; Lahden Seurahuone, Aleksanterinkatu 14, 15110 Lahti. Tila: Piazza.

TE-palvelut