Vauhdittamo

Koronaviruksen vaikutukset Vauhdittamon toimintaan

16.3.2020

Koronavirustilanne vaikuttaa myös joiltakin osin Vauhdittamo-palvelupisteen toimintaan. Noudatamme yleisiä Lahden kaupungin toimintaohjeita: https://www.lahti.fi/ajankohtaista/uutiset/lahden-kaupungin-toimenpiteet-koronavirustilanteessa

Toistaiseksi palvelupiste pidetään auki maanantaista perjantaihin klo 9-15. Osa päivystäjistä on vetäytynyt omia ohjeistuksiaan noudattaen toiminnasta. Tarkista päivystäjien tilanne puhelimitse tai sähköpostitse. Pyrimme varmistamaan asiakaspalvelun kaikin keinoin. Livetapaamisten lisäksi meidät tavoittaa myös etänä sähköpostilla, puhelimella, WhatsAppilla sekä somekanaviemme kautta (Facebook, Instagram, LinkedIn).

Teitä palvelee: 

Hankepäällikkö Susanna Holopainen: susanna.holopainen@lahti.fi, p. 044 0187 386
Hankekehittäjä Joonas Liimatainen: joonas.liimatainen@lahti.fi, p. 044 0187 388
Hankekehittäjä Katri Lepola: katri.lepola@lahti.fi, p. 044 0187 387
Palveluneuvoja Anu Vallas: anu.vallas@lahti.fi, p. 044 482 0662

Vauhdittamon yhteinen sähköposti on vauhdittamo@lahti.fi ja puhelinnumero 044 416 4886

Vauhdittamossa torstaisin päivystävät työhönvalmentajat (Kaisu Keisala ja Antti Laurila) tavoitat parhaiten sähköpostitse: tyohonvalmennus@lahti.fi

Huom! Jos olet flunssainen, sairas tai olet matkustanut ulkomailla viimeisen kahden viikon aikana, suosittelemme yhteydenottoa puhelimitse tai sähköpostitse.

Yleisötapahtumia koskevaa ohjeistusta noudattaen tämän kevään Tiistairekry -tapahtuma peruuntuu.

Pysytään terveinä, pestään käsiä ja pidetään yhteyttä! Mikäli sinulla on kysyttävää koronakäytäntöihimme liittyen, ole rohkeasti yhteydessä.

 

Vauhdittamo