Vauhdittamo

Avoimessa AMK:ssa runsaasti tarjontaa syksyllä - Haku on nyt auki!

5.8.2019

Avoimessa ammattikorkeakoulussa voit opiskella pohjakoulutuksestasi ja iästäsi riippumatta LAMKin eri koulutusalojen ammattikorkeakouluopintoja. Voit suorittaa yksittäisiä opintojaksoja tai laajempia kokonaisuuksia. Avoin AMK -opetus on maksullista. 

Monipuolinen kurssitarjonta

Tulevana syksynä voit aloittaa avoimessa vaikkapa uuden kielen opiskelun, perehtyä liiketoiminnan saloihin tai sukeltaa ympäristökysymysten maailmaan. Tarjolla on kymmeniä opintojaksoja erilaisista ajankohtaisista teemoista!

Myös sosiaali- ja terveysala tarjoaa yksittäisiä opintojaksoja, joista Toiminnallinen anatomia ja fysiologia (10 op) on suunnattu yksinomaan avoimen opiskelijoille, joten ryhmään mahtuu peräti 35 opiskelijaa!

Polkuopinnot

Polkuopinnot soveltuvat sinulle, jos tavoitteenasi on tutkintokoulutukseen hakeutuminen. Elokuussa alkaa AMK- ja YAMK-tasoisia polkuopintoja kaikilla koulutusaloillamme.

Tutustu polkuopintotarjontaan

Jos sinua askarruttaa polkuopinnoissa jokin asia, johon et löydä vastausta sivuiltamme, ilmoittaudu mukaan polkuopintoinfoon, joka järjestetään ke 31.7.2019 klo 15.30 alkaen NiemiCampuksella, os. Mukkulankatu 19, Lahti.

Visuaalisen viestinnän perusteet 

Muotoiluinstituutti järjestää yksittäisten kurssien lisäksi suositun Visuaalisen viestinnän perusteet -osaamiskokonaisuuden, jonka laajuus on 30 opintopistettä.

Tutustu avoimeen ammattikorkeakouluun

Opiskelu avoimessa on maksullista. Tutustuthan huolellisesti avoimen AMK:n periaatteisiin ennen kuin ilmoittaudut opintoihin! 

Avoimen ammattikorkeakoulun sivut

Kysy lisää:

LAMK